Tuesday, August 18, 2015

Last day @ Penang

Oh yeh oh yeh....dah nak habis entry pegi Penang. ahkak pun dah naik meluat nak tulis entry berkurun ni. 

Hari terakhir sebelum check out...
Setiap pagi kalau dah duduk hotel ni apa lagi kan, pegi bfast percuma la kita walaupun harga dah tertakluk siap2 dengan harga bilik sekali yek dak. tengok gambar atas ni dah tau menu sapa kalau bukan ahkak pemakan tegar daun2an. 

juice guava + orange

makanan bercirikan daging2 ni memang my laki punya, ahkak dah kurang makan daging

ini tak pernah miss in my breakfast list

Ini jelah pun yang kami makan, takde yang heavy langsung sebabnya...erm adalah :p

4 comments:

Kakzakie said...

Walau tak heavy tapi tetap kenyang kalau breakfast macam itu Ann.

♥ ROS ♥ said...

Nyummy terliur salad tu... haishhh... bila nk dptmerasa bfast hotel ni. Kikiki

anis abdullah said...

Lama betul nokk...aku pun ada cuter tertangguh 2 tahun lepas. Masih dalam draft. Hahaha.

trip to the Bandung said...

salam......ikut bergabung