Thursday, August 27, 2015

Normal day

Hari ini saya free sikit, ada banyak keja jugak tapi boleh adjust lagi masa. boss pun takde, dah diterbangkan ke Dubai nun. tapi minggu depan siaplah, a busy month will begin.

Datang awal ke office coz nanti boleh balik awal. seperti biasa mulakan hari dengan nutrition protein drink. lepas minum ni tak perlu dah nak meragam lapar nak makan benda yang bukan2. 

One of my friend birthday today, yehhh kita bagi dia munga dengan cekelat. suka sangat dia, takpe...dia gembira kita pun gembira sama.

4 comments:

anis abdullah said...

Busy bee beno ek...normal pun cam bz gak..

Kakzakie said...

Dpt bunga fresh siapa tak suka
Kakak dah lama tak ada org bagi bunga tau..

Diana Rashid said...

lama dah tak merasa dapat bunga ..hehehe..cantik nya..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kalau saya yg dpt bunga tu
memang hati akan berbunga2.. Ann.