Thursday, August 20, 2015

Normal only

How your day today kawan2, masih ok lagi or mood dah ke laut dalam?

Saya ok lah, mengantuk kalu pegi buat nescafe kaw2 punya. communication di kalangan orang2 sekeliling pun ok jugak, takde lah yang datang bertandangan dengan muka kerek cakap kewat ke hapa. ada dek non yang berperangai macam tu tapi takpe ahkak layankan aje selagi mampu.

Lunch hour makan sandwiches  siap teringin nak desert jugak, ambik cookies sekali. petang ni bersedia la berzumba bollywood dance ye, burn burn burn the calories, makan meriah sangat kan jah.

3 comments:

anis abdullah said...

Ingat nescafe kau buat.....terus aku tak boleh minum hari tu. Gila kaw.

NOR @ LINA said...

zumba zumba juga, ingat kaki tu sian kat dia. hihihi

mrs adam said...

saya tak reti zumba,mcm buruk je klu saya zumba.haha.malu