Wednesday, August 19, 2015

Rojak buah sedap

Susah sekarang ni nak jumpa rojak buah yang sedap. biasanya kalau kuahnya sedap tapi buahnya lembik tak fresh langsung atau sebaliknya.

Tapi sekarang dah tak perlu tercari2 lagi kerana kini saya dah tau mana nak cari rojak buah yang sedap. tak sangka percubaan makan rojak buah dekat Chicken Rice Shop telah menemukan saya rojak buah yang menepati selera. 

rupa macam tak menarik je tapi rasa...perh

3 comments:

♥ ROS ♥ said...

Haishh klu rojak ni ckup bahan je mmg menjadi.. terliur lak *^▁^*

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mrs adam said...

oo sedap eh rojak buah TCRS..baru tahu
saya selalu mkn rojak buah kat opis je,kwn2 opis buat.opismade.hehe