Monday, September 14, 2015

Dinner @ Restoran Mee Udang Mak Jah

Sekarang ni hati resah saja mengenangkan keadaan jemaah2 haji kita di Tanah Suci Mekah. walaupun bukan ahli keluarga sendiri tapi semua itu adalah saudara seagama kita jugak. semoga mereka sentiasa dibawah lindungan Allah. mungkin ini sebahagian dari ujianNYA. 

Hujung minggu Sabtu lepas, aktiviti jogging sebelah pagi masih seperti biasa. keadaan cuaca masa tu dah agak kurang, tidak seperti hari jumaat yang memang teruk kesan jerebunya. sebelah petangnya, saya balik Seremban, lama sudah tak balik sana. my laki pun ada di rumah weekend tu, moh balik kampung.

Jumaat malam sebelum tu kami dinner di Restoran Mee Udang Mak Jah @ Wangsa Maju. 

banyak minum air masak, sekarang ni kan jerebu

saya order bihun goreng udang special, asyik makan mee je boring jugak kan

my laki order char kue tiow udang special...terbaek sedapnya

1 comment:

Mie said...

Buat gua merembes...