Wednesday, September 30, 2015

IOI Palm Garden Golf Club Putrajaya

Selain organize meeting or specific event di office, saya jugak organize some golf event which is more to business golf.

seawal 6am dah ada dekat club, make sure sampai awal sebelum bosses yang sampai for buggy arrangement and collect golf bag tag every flight

biasanya sebelum masuk field @ 645am, make sure suruh bosses makan breakfast dulu. lama kan dekat padang nanti, takut lapar

light breakfast, bihun goreng, sausages, scrambled egg. saya hanya akan pegi breakfast selepas semua player lepas ke field...yes, boss always priority to serves

waktu ni masih tak jerebu lagi, the view was superb

few option for me, sama ada balik dulu or stay je dekat cafe till games habis. kalau dah tee off 645am, habis games pun mesti around lunch hour. memang lama nak tunggu but this time saya decided to just wait. lepaks dekat cafe sambil minum, reading and side seeing for nice green view...BEST

ala carte lunch much more easier  

2 comments:

Cr. Siti Hazreen Shahrom said...

ioi mall putrajaya pernah masuk, yang ni tak pernah lagi

QasehnyaRania said...

bestnya
byk pengalaman sis ni