Wednesday, September 2, 2015

Last Saturday...

Malam Merdeka yang lepas uolsss melepaks dekat mana, dekat luar rumah or dalam rumah sajo sambil menonton? itu pun dikira melepaks jugak kalau saya la. tak kira dalam rumah or luar rumah, yang pasti kita akan melakukan activity yang kita suka kan. hujung minggu yang lepas sempena cuti hujung minggu yang extra sehari saya tidak ke mana2, hanya berada dalam KL saja. dan tidak jugak terlibat dalam acara Bersih 4 tu ye, saya tak suka bersesak2 ramai macam tu. 

On Saturday, attended my friend's wedding dekat Restaurant Nelayan Titiwangsa yang sekarang telah diambik alih oleh D'Saji. makanan of course sedap...D'Saji katanya. selepas tu singgah ke AU2 untuk menonton movie, Sinister 2. 

Sebelah malamnya dinner di Chili's KLCC. memang seronok kalau my laki cuti, walaupun sehari saja tapi dia tetap pastikan masa tu terisik dengan dating sajo dengan bininya ni.

pastinya ini my menu, BBQ Chicken Salad

Southwestern Grilled Lamb, my laki punya

This is how we spending quality time together...

3 comments:

Normi Nieza said...

wah..sdapnya..:)

anis abdullah said...

Bagi aku Chilli's kat Klcc potion kecik. Tak pueh makan..kekeke

Kakzakie said...

Dah kalau berdua macam inilah salah satu peluang diguna utk bersama kan Ann.