Wednesday, September 23, 2015

Raya eve

Mood nak kerja hari ni agak menurun sikit sebelum sampai office tapi bila dah sampai meja kerja dengan menimbun kerja menanti, graff kerja naik mendadak. kena naik graff dek non oiiiiii, tangguh hari ni ingat besok boleh surut dengan sendirinya ke...memang tak lah, bertambah lagi ada. 

Situasi tempat kerja pun masih ramai lagi yang bekerja. rata2 yang nak balik sebelah pantai timur tu semuanya mula balik petang or malam ni, harap2 tak sampai di pagi rayalah ye. semoga selamat semuanya dalam perjalanan nanti.

Saya dah siap pack barang pagi tadi sebelum pergi office. niatnya nak terus balik seremban lepas kerja nanti. niat asalnya nak keluar office awal dalam lepas lunch ke tapi nampak gayanya dengan kerja banyak tak habis lagi, kita postpone la petang ni je...balik macam biasa je lah. tapi seronoknya nak balik raya ni kan...macam tak sabar je rasanya hiksss. kakak dah bagi list nak masak ape, hari ni mantai kan sure ada rendang ketupat kuah kacang. Selamat Hari Raya Aidiladha kawan2 semua, maaf zahir dan batin.

Semalam organize 1/2 day event dekat MPC (Malaysian Petrolium Club). macam biasa saya tepek gambo makanan je lah. makanan dekat MPC memang superb sedap.

breakfast menu, bihun goreng dengan kole kacang

lunch - garlic bread + shark shrimp soup

sushi + oyster

all type of salad

MUST - desert!!!

2 comments:

anis abdullah said...

Delicious. Yumss

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik tgk salad dan dessert tu kak..huhu