Wednesday, September 9, 2015

Short entry

Hi kawan2 semua. lama sangat saya menyepi ek, kekangan masa sangat2 sekarang ni. kalau boleh diperlahankan waktu, nak je saya buat request tu. tapi apakan daya, kita manusia yang serba lemah.

Ini kali pertama berentry dekat office. ambik sekejab masa sengkang yang ada, sekejab je ni coz lepas ni buat kerja balik. teringat la yang dah lama tak berupdate entry dalam blog ni. malam2 dah tak larat nak ON laptop pun.

fish and chips makan dekat Secret Recipe lunch tadi

Okies la, dah tak boleh lama ni. kang tak jadi keja pulak.