Monday, October 12, 2015

10.10.2015 - Hari Sukan Negara

Sabtu lepas sempena Hari Sukan Negara, seronok pulak rasanya coz rata2 kebanyakkan tempat menganjurkan program sukan masing2. macam2 aktiviti yang ada, dari indoor sehinggalah outdoor. company tempat saya bekerja tidak ketinggalan jugak, run and ride adalah acara sukan kami. walaupun just fun run 3.5km tapi tak mengapa, seronok main kejar2 dengan kawan2 ni. ramai yang bawak family, tolak stoller heret anak berlari sama...seronoknya pengalaman tu. saya yang takde anak ni pun berlari dengan anak jugak tau, ramai je kawan2 beranak lebih dari sorang...sanggup je nak layan 'weng' hakak ni kan.

Sebelum tu seawal 7am done my training run, dapatlah 10km...jadi la. kang kalau nak jauh lagi takut lewat pulak nak ke KLCC Park, venue hari sukan kami. No pic at all, out of battery pulak waktu tu coz dah guna for run apps tapi tak mengapa...pengalaman tetap kekal di ingatan. 

Uolsss pun mesti sibuk Sabtu lepas kan, apa acara sukan yang korang join minggu lepas. cer share sikit...?!!!

antara menu makan malam di malam hari raya haji yang lepas. masak simple2 je coz nak merendang sup bagai pada hari raya keesokannya

acara wajib setiap kali balik rumah ayah + berkumpul semua adik beradik anak beranak...BBQ coz ada tukang bakar dan kipas TETAP

4 comments:

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Zaza Abdul Latif said...

hari sukan haritu I bersukan kat rumah je.. hahahhaa
cuma hantar anak2 pergii sekolah haritu coz kat sekolah ofcoz ada acara sukan2.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Kakzakie said...

Anak kakak di sekolah ada acara Ann
Tapi kakak di rumah sibuk masak-masak sendirian di dapur

Sedap makan hidangan apa pun bila makan adik-beradik Ann.