Thursday, October 22, 2015

BSN Night Marathon pun cancel jua

Hari ni ada perasaan yang sangat kecewa ni...sangat sangat kecewa.

Another run cancel because of haze, BSN Putrajaya Night Marathon. sebelum ni SCKLM pun cancel jugak. sangatttttt kecewa ni. 2 big run event cancel atas sebab yang sama. memang event ni sesuai digandingkan bersama...sehati sejiwa gitu.

untuk mengubati kekecewaan...terus belasah nasi lemak lauk sotong sarapan pagi tadi

Dah malas sekarang ni nak register apa2 larian, dah banyak yang burn sebab cancel. walaupun dapat semua entitlement tapi tetap rasa tak puas hati. tak puas hati in term tak dapat lari tu. dapat medal tapi tak lari, tak feel weh. 

Tunggu je tahun depan, katanya haze ni akan berterusan sampai January 2016 kan fuhhhhh. anyway, terima kasihlah Indonesia :p

5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...


Salam kenal Ann,
Nampak sungguh kesedihan Ann tidak dapat marathon tu ye..
Tu lah jerebu yg semakin teruk ni..
Jadi terpaksa di batalkan..
Dia refund balik duit ke Ann..
Sebab bukan masalah kita..

Akak follow #708 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

anis abdullah said...

Kesian kan. Aku faham perasaan ko. Nasibla aku pernah rasa lari SCKLM dan BSNPNM. So takdela ralat...

Ceh nak jugak. Yang penting ada kenangan. Rindunya nak lari2 anak wakkk...lari terus menerus memang mengah la..

anis abdullah said...

Kesian kan. Aku faham perasaan ko. Nasibla aku pernah rasa lari SCKLM dan BSNPNM. So takdela ralat...

Ceh nak jugak. Yang penting ada kenangan. Rindunya nak lari2 anak wakkk...lari terus menerus memang mengah la..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp lak nasi tu..huhu..

itulah nak wat cmne..cuaca dh truk..jerebu kemain

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)