Monday, October 5, 2015

Jerebu masih tak selesai lagi

Alhamdulillah...selesai sudah berjalan secara sempurnanya majlis nikah sanding anak buah saya yang berlangsung sejak dari Jumaat lepas. 

Cuma yang agak mengecewakan, acara larian saya untuk SCKLM terpaksa dibatalkan semalam kerana masalah jerebu yang telah melebihi paras bahaya untuk melakukan sebarang aktiviti luar. semangat nak lari tu memang dah berkobar2 sangat tapi apakan daya ye dak...bukan kita yang menentukan segala kejadian.

Hari ini masih keluar untuk bekerja kerana hanya sekolah sahaja yang diberi cuti darurat untuk jerebu, kita yang bekerja ni kena pegi kerja jugak. kawan2 saya cakap, budak2 sekolah cikgu2 bernafas menggunakan paru2 tapi orang2 bekerja ni bernafas mengunakan insang hikssss.

received gift from my friend yang berjalan2 ke Dubai minggu lepas

3 comments:

Kakzakie said...

Yg susah tu Ann budak yg nak duduk exam. Hari ini patut UPKK tapi kena tangguh. Tak tahu macammana pulak dgn PT3. Johor cuti sekolah hari ini dan esok..

Cantik gift tu:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

jerebu mmg mkin truk skg ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh rabu kak