Monday, October 19, 2015

Sabtu lepas punya kisah

Sabtu yang lepas, tidak ke mana2. hanya lepak di rumah sambil main masak2. sekarang ni mood baking dah kembali seperti dulu, masa cuti je ada idea nak buat cake, muffin ke or masak lauk. lauk boleh masak banyak sikit untuk stock bekalan sepanjang waktu bekerja nanti. macam sabtu lepas, saya baking muffin tapi next time lah share resepi dekat sini ye. tak dan nak ambik gambo pun. lepas ni kalau ada buat lagi, sure ambik gambo dulu sebelum makan. 

pagi tadi breakfast nasi lemak, sebelum start meeting pulak tu...memang terbaek punya mengantuk sepanjang meeting berlansung. mujur lagi tak tersenggut2 je. ish jangan dibuat macam ni selalu, ke laut dalam reputasi ahkak tau...

3 comments:

Zaza Abdul Latif said...

nasi lemak pepagi memang boleh buat nak cari bantal tilam je.. tapi kalau tak makan rugi.. benda sedap hoiii ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah rajinlah kak membaking ya.. t share tau..

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)