Wednesday, October 28, 2015

Wednesday blues

Ada ke 'Wednesday blues'. rasanya macam tak pernah dengar tapi kenapa ye ari ni saya punya mood macam ke laut sikit. malas je nak layan orang sungguh pun saya ni bagaikan call center aka information counter. stepless takde pun datang mintak dekat hakak, gam takda pun datang pinjam dekat hakak...sampai air dekat pantry takde pun hakak jugak ke, tu memang nak kena butang mata dengan hakak.

Terasa macam malas nak cakap, malas nak senyum pun. macam mane ni?!!! macam mane nak mengembalikan mood mesra alam saya. kalau nak senyum pun rasa macam plastik sangat ni. 

Tapi adakah kerana saya telah mengasak perut pagi ni dengan santapan tahap diraja, nasi lemak ayam goreng. mengantuk jangan cerita la, ishhh rasa bersalah sangat ni sebab makan nasi lemak tu, tapi tak boleh nak tolak coz orang belanja. kena jaga hati orang yang belanja jugak, dah mereka ikhlas kan. harus lepas ni lari 20km terus...need to burn extra calories ni. 

Hukhukhuk sian nasi lemak ni, tak pepasal dipersalahkan kerana mood kelaut.

10 comments:

Kakzakie said...

Malas macam mana pun makan mesti tak malas kan Ann
Kalau malas juga susah dan takut pulak perut merajuk kan:)

Khai♥Rin : anies said...

kalu sy mkn nasi lemak mmg mengantukkk ;-)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya tapi nanti ngantuk

Normi Nieza said...

nasi lmak sdapnya..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk mnyelerakan sgguh kak nasi tu..

Kesuma Angsana said...

Salam singgah hari ni. Doakan yang baik2 aje for u. Tq sudi ke blog KA jg. Orng mesia dan nasi lemak mmg x boleh dipisahkan.. Sedap sgt pun. Tapi mkn mmg cpt je mata nak lelap he3

Diana Rashid said...

rezeki jangan di tolak..mana boleh toloak kalau dah siap dengan ayam goreng..heheh

Wa said...

tapi betul kan..lepas makan nasi lemak, mesti rasa nak tidur je hihihi

Asha Lya said...

Klau da smua bnda kita yg kna d tnya hanghin juga tu hihi

hainom OKje said...

Nak period kot.....
Lama dah okje tak makan berat pepagi Ann....sejak tak kerja. Makan roti jer hari hari hihi...