Wednesday, November 11, 2015

Breakfast ape tadi?!!!

Teringin pulak nak makan bihun goreng di pagi hari tadi. lalu dekat tepian jalan dari LRT Pasar Seni nak ke Dayabumi tu ada orang berniaga makanan. singgah, ada pulak jual bihun goreng. tak tunggu lagi, terus beli je. 

Rasa, alhamdulillah. boleh beli lagi lain kali. cukup rasa rencahnya, sedap pulak tu. 

Macam tu lah kalau nak berniaga makanan ni, jangan ambik mudah je...janji untung.

Uolsss breakfast apa pagi tadi?!!!

10 comments:

Zaza Abdul Latif said...

frust kalau peniaga yang berniaga benda2 yang tak memuaskan hati pelanggan.. rasa nak hamok je.. kalau dapat yang sedap mcm yang Ann beli tu, Alhamdulillah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui mkn ns goreng =)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak belum breakfast lagi Ann..
Terliur pulak tengok bihun goreng tu :D

Nurzakiah Hanum said...

anum makan nasi lemak

anis abdullah said...

Coklat.

LYAfrina said...

Kita mkn nasi putih terus..hehe

umi alya said...

Awal pg biasanya minum air dgn biskut/roti @ kuih seketul, xder selera w/pun awal2 pagi dah masak nasi

zaffira said...

full cream milk with roti gardenia jagung and butterscotch je sebab peniaga kat LRT masjid jamek kena rush...huhuhu...

Raihanah Ahmad said...

tadi makan lempeng + icecream + honey, sedap

Wa said...

X breakfast...brunch je hihihi