Tuesday, January 26, 2016

Daily supplement - Shaklee

Seronoknya hari Jumaat lepas, serasa macam nak lompat bintang ko jah. Apa taknya, cuti sampai Isnin tu...wah banyak syok. Walaupun tidak ke mana-mana pun cuti yang lepas tapi tetap sangat teruja bila cuti panjang macam tu. Bayangkan lepas subuh setiap hari sampai Isnin terus keluar jogging, lari sejauh yang boleh...release tension hakak tau. This is how i make myself better, saya akan salurkan segala perasaan marah geram sedih tu semua dengan larian biar semuanya terbuang bersama peluh2 yang mengalir tu...vassssss ayat ko jah.

For those yang mengenali saya, saya memang seorang yang suka berlari and join segala activity larian ni...bergantung pada berapa km jugak. kalau takat 10km tu idoklah saya buang duit untuk join, tak berlagak la cuma terasa sekarang ni pun event larian dah mahal. kalau nak bayar mahal biarlah larian tu berbaloi jauhnya macam 21km or 42km. Setakat 15km ke bawah tu biasanya under my training level je.

Saya juga ada mengambil beberapa supplement and whey protein for my daily nutrition. Antara jenama supplement yang saya ambik...

Product from Shaklee

ESP daripada Shaklee itu boleh dibancuh dan minum dengan segala jenis buah yang uolsss suka. saya memang sentiasa ada fresh fruits untuk disuai gabung bersama dan sentiasa menjadi minuman wajib setiap kali selepas workout. 

1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Baguslah Ann kalau kakak dah semput tengah jalan agakanya kalau nak berlari 15km..