Wednesday, January 20, 2016

Menu kenduri kawin

So far tiada apa yang menarik untuk di update tapi nak jugak update walaupun gambo waktu kejadian dah makan minggu berlalu. 

Sekarang ni musim agak 'suram' sikit, mood nak berentry pun sama suram. Sama2 kita berdoa untuk kebaikan kita semua dalam segala hal.

Pergi jemputan walimatulurus, memang sedaplah makananya. Gilo apo pegi kenduri orang lepas tu complaint pulak makanan dia tak best...

Sekarang ni dah menjadi tradisi setiap rumah or dewan or hotel pasti ada desert/pencuci mulut sebagai hidangan sampingan. Saya memang teruja bab2 ni, tak sabar nak makan. Macam bubur pulut hitam ni, saya ambik ulang makan berkali2 tanpa rasa bersalah :p

7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ye lah Ann..
Minggu lepas akak pun pegi kenduri kawin..
Dorang sedia kan bubur jagung letak sagu..
Peberet anak beranak..
Mangkuk tu lah kecil nya..
Buat muka tak malu gi mengulang hahahah :)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya bubur

Etuza Etuza said...

yup sedap..makan free kan ke kenduri kawin..hehehe

Jiah Al Jafara said...

sedapnyaaaa

Asha Lya said...

Klau da mkn free comformla msti kata sdp hihi

Kakzakie Purvit said...

Betullah Ann bila dah musim kahwin sana-sini akhirnya bukan makan nasi yg jadi tumpuan sangat tapi desert dia. Rumah pertama bolehlah makan nasi lagi kena rumah ke 2/3 sendat dah..

Bunda_nora said...

Betul tu...selai dari beraneka bubur, kadang ada cendol dan ais krim juga...