Tuesday, February 9, 2016

Gyuniku Signature @ Central Market

Gyuniku Signature is the one restaurant yang sentiasa saya kunjungi bila sampai waktu makan tengah hari atau lebih dikenali waktu lunch. Mungkin kerana lokasinya yang berada di dalam Central Market di mana sebelah sahaja dengan office tempat saya bekerja. Pada yang tak tau dekat mana Central Market tu meh hakak bagi direction sikit. Naik je PUTRA LRT dek non, turun dekat station Central Market...depan LRT tu lah bangunan Central Market. Jangan tak tau ye, memang ada 'orang Malaysia'...diulang sekali lagi, 'orang Malaysia' yang tak tau dekat mana Central Market tu. Hakak tak nak comment apa2 pasal ni ek, kang hado pulak yang sentap tahap 200% nanti.

Antara starter yang saya suka di sini, popia. 

Dengan yang ini jugak, ABC Special...panehhh weh lani, ini saja yang menepati tekak hakak sekarang ni.