Tuesday, February 9, 2016

Lunch dekat Secret Recipe dan Kopi Luwak

Mesti hari ni uolsss rasa sober je kan, besok kijira yehyehhhhh. Hakak coti lagi sampai Jumaat, dengan erti kata lain...cuti seminggu lagi. Isnin minggi depan je baru hakak jumpa jalan nak pegi office (^;^)

Lunch tadi di Secret Recipe, dating dulu dengan suami sebelum dia pergi kerja...dia dah start kerja hari ni selepas cuti dari Jumaat lepas. Antara menu yang kami order tadi, curry seafood laksa untuk saya dan vietnamese beef noodle soup untuk suami.  

Uolsss pernah minum kopi luwak?!! Guano rasanya, sedap kah...enak kah?!! Saya tak pernah rasa coz saya memang tak minum kopi2 lagu gini tapi my suami pernah minum masa my brother ada beli masa dia pergi ke Vietnam tempoh hari, sedap katanya.

Ada terjumpa tempoh hari bila berjalan2 dekat Central Market, ada kedai yang menjual kopi luwak ni. Saya ada niat nak belikan untuk my suami tapi tak terpergi2 jugak kedai tu, ambik gambo ni je yang sempatnya :p 

4 comments:

miss eimanhikmah said...

cannot go kopi luwak..tak sedap...hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpnh try kopi luwak.. tringat juga nk cuba

ujie othman said...

Kopi luwak? Tak lalu kot..sbb terbayang proses dia pulak (dari musang luwak). Tak tau la kot yg ni sekadar brand.

mun said...

erkkk x lalu nak minum kopi luwak..

masa g bali.. g kilangnya... org tu duk pung pang pung pang citer camne terhasilnya kopi tu.. mmg idak ler kita lalu nak minum..hukhuk...