Tuesday, February 16, 2016

Samba Brazilian Steakhouse Churrascaria @ Avenue K

Selepas bercuti lama sempena CNY baru2 ni, maka hari ini adalah hari untuk bertemu lagi dengan kawan2 yang dah lama tak berjumpa. Kali ni kita jumpa lunch ala samba feast, dah lama tak makan style macam ni. Dekat sini semua hidangan adalah ala Brazilian, dari daging, ayam sampailah ke seafoodnya sekali. Disebabkan saya dan kawan2 datang waktu lunch, kami terus dihidangkan dengan pizza buffet. 

Saya seorang meat lover tapi only for white meat, red meat pun makan jugak tapi biasanya saya cuba untuk avoid.  

Dalam banyak2 hidangan, memang ini yang di tunggu2...pizza. Ada pelbagai jenis pizza di sini, pilihlah nak makan jenis apa yang banyak mana nak makan...pizza buffet katanya. 

Buah2 segar yang dihidangkan tapi saya dah masukkan dalam pinggan sendiri la. Pada yang teringin nak datang makan di sini, singgahlah di Avenue K ye. Okbai

6 comments:

miss eimanhikmah said...

nmpk sedap...buffet ye?

Nora Karim said...

sedap pulak nampak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk tu..hihi

wahida said...

sedapnya...bestnya ada pizza buffet...macam nak try je nnt...

akoo said...

Huii terliur tgk pizza tu haihh. Mahal dop?

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh isnin ya..