Wednesday, April 13, 2016

Bila panas sangat

Panasnya sekarang ni ya ampun memang tak boleh tahan. Kalau takde keterpaksaan untuk nak keluar pegi mane2, rela je duduk berkurung especially kalau dekat office. Sebab dalam office ada ekon, dekat rumah takde ekon huhuhu. Sekarang ni kalau kena balik lewat sampai malam pun setuju je, bercinta weh nak balik rumah sebab panas.

Desert paling IN sekarang ni, ABC...tak kira special ke tidak janji dapat ni oh nikmatnya tak terkata gitew.

Tapi menu panas pedas meletops ni memang tak boleh tolak, harus nak jugak. Walaupun pedasnya tahap nak arwah, kalau makan peluh meleleh kalah duduk bawak terik matahari...tapi menu ni tidak mampu di tolak ketepi.

6 comments:

Normi Nieza said...

Sdapnya abc😊

Diana Rashid said...

aduh,tak tahan tengok ABC...hehehee

Azian Elias said...

Memang sedap lah minum ABC.. tapi tu lah.. takkan nak minum hari2 kan.. esok minum cendol pulak kan. heee

nuyui a.k.a miss YUI said...

pedas tu yg sdpp.

IQ = Iez Qis said...

lama tak pekena ABC ni...sedapnye!

anis abdullah said...

Rindu abc sedap food court bawah pokok depan rhb ampang point.