Saturday, April 30, 2016

Hope Bolathon Charity Fun Run 2014

Dah berganjak ke May tahun ni, alhamdulillah...separuh lagi 2016 bakal kita lalui. Sepanjang April, tak banyak entry yang saya share. Dalam seminggu cuma 2-3 entry sahaja yang sempat buat. Nampaknya April saya agak mencabar berbanding bulan lain. Semoga May ini adalah quality masa yang boleh disalurkan untuk blog ni ye.

Hope Bolathon Charity hosting by Hope worldwide Malaysia. Acara ini hanya ada setiap 4 tahun sekali sahaja, inspired by the FIFA World Cup. Sempat register dan dapatlah jugak lari untuk event ni. Saya join for category B: 10km fun run, charity event kan....fun run je. 

Date : 1 June 2014
Venue : Padang Merbok Kuala Lumpur
Time : 7.30am
Registration fee : RM55 (10km)

Runner Entitlement:
1. T shirt
2. Finisher medal sponsored by Adidas
3. 1 GSC promotional movie voucher for first 1000 online registered participant
4. Tax exemption receipt for upon request only. 

Memandangkan ini hanya charity run, so result tu tak berapa nak ada ye.

1 comment:

Sue Bee said...

Fun run pun ada jugak faedahnya..dpt goodies lagi. Good luck