Wednesday, May 11, 2016

Malam minggu teman orang...

Malam minggu yang lepas, lepak dekat Kota Damansara temankan Abg Ngah yang tinggal sorang sebab kakak ipar holiday di London. Saya sebagai adik memang sentiasa jadi mangsa peneman Abg Nyah setiap kali dia tinggal sorang. Boring katanya, takde teman nak cari gaduh la tu hiksss. At least bini takde, adik pun jadilah buat teman gaduh bagi meriah satu rumah kan. 

Malam tu kami semua dinner dekat Chili's Citta Mall. Bukan pilihan adiknya tapi abangnya yang pilih sendiri, adik ikut je kehendak orang tua2. Citta Mall ni tak crowded, memang menjadi pilihan utama Abg Ngah setiap kali mencari tempat makan. Tapi yang penting adiknya memang suka sangat makan dekat sini.

entah ape nama hidangan ni, lupa da

 Cajun Pasta pilihan saya

Monterey Chicken n Southwestern Grilled Lamb

Saya ajak anak buah join jugak since my suami tak dapat join coz dia ada badminton training malam tu. 

End up, burrpp kenyang semuanya...

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

trgoda sgguh tgk gmbr mknn..hihihi

Nurzakiah Hanum said...

wow sedapnya

Kakzakie Purvit said...

Hmm... kalau dah itu hidangan bukan aje kenyang tapi puas
Abang belanja kan:)

Sue Bee said...

Syukur..kenyang perut suka hati