Thursday, May 12, 2016

Musim kuih raya dah...

Bila dah dekat2 nak memasuki bulan Ramadhan ni, mulalah macam2 rupa bentuk kuih raya keluar for order. Ada yang memang regular dan ada jugak yang baru nak test market, kot2 boleh dapat keuntungan dan menjadi business tahunan. Kalau tester tu memang dah banyak boleh kumpul jadi sebalang kuih gamaknya ye. Tapi saya takde menjalani situasi macam tu, nak buat macam mana...duduk di kalangan lelaki2 sado memang macam tu. Bukan dilayannya benda2 ni semua, manis la, not good for diet la...ish kalah hakak jemah sado ni tau, tak secerewet macam tu pun:p

Macam gambar dekat atas tu, my sista dapat dari kawan dia. Tengok packaging macam beli tapi rupanya percuma, tester gitu. Kawan2 punya hal, macam tu la...lebih kurang je. Harapnya nanti my sista tu orderlah, dah kawan bagi tester macam nak buat kuih untuk raya je kan...kalau tak order macam melampau la pulak hikhikhikssss

4 comments:

ujie othman said...

untung lerrr...tester dah mcm membeli tu. Tapi mmg betul, kita lak jd serba salah kalau tak beli. hihiii

Sue Bee said...

uihhh..bestnya bila ada tester tu.. Macamna rasanya? okey tak?

Aiezza Sue said...

strategi pemasaran jugak tu..hihi, order la..support kengkawan :)

Siti Asiah said...

banyaknyer tester dia bagi.
Asiah pun dah ade wishlist dah nak bl kuih ape tahun ni. hihi