Monday, May 23, 2016

Ramadhan Buffet di Hilton Kuala Lumpur

Beberapa minggu lepas, saya mendapat jemputan untuk pre buffet Ramadhan di Hilton Kuala Lumpur. Check tarikh dan masa, adalah sangat mengizinkan untuk saya dengan suami datang. Maka saya telah memberi confirmation to person in charge for my table for 2. 

Ada few lagi tempat yang menjemput tapi saya masih lagi berkira2 untuk pergi memandangkan tarikhnya yang tidak berapa kena dengan schedule saya. Tapi takpe, tak dapat tahun ni...tahun depan kalau panjang umur hayat ni, kita bertemu lagi ye kan.

Antara kuih muih yang disediakan, sorry saya bukan pemakan orangnya dan sangat menjaga di situ. Sebenarnya ada banyak lagi tapi yang ada dalam pinggan tu cuma apa yang saya nak makan saja. 

Nasi apa tah namanya bersama dengan kambing golek...sedap. Suami ambik nasi ni sampai 2 kali.

Ada jugak disediakan nasi putih bersama lauk pauk, mee goreng kuew tiaw goreng pun sedap jugak. 

Ada banyak lagi hidangan, dah namanya buffet kan. Itu hanya makanan yang saya makan sahaja. Tak kuasa lah pulak nak ambik gambar setiap menu yang disediakan dan dah tentulah sedap semua menu tu.

Terima kasih kepada Hilton Kuala Lumpur.  

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ns tu mmg nmpk sdp kak.

QasehnyaRania said...

bestnya dpt jemputan..

dear anies said...

warghhh x ajk sy ponnnnn ;-)