Monday, May 9, 2016

Went talk about job....

Ada company event lagi last week, kali ni dekat Le Meridian KL pulak. Halfday event tapi preparation must be sebelum tu jugak coz ada few activity during event tu nanti. Saya yang sentiasa menjadi selaku committee harus turut serta dalam kerja2 rehearsal. Selepas office hour, 5pm terus gerak ke hotel pulak. During office hour memang tak boleh coz boss ada, takkan nak tinggalkan pulak ye dak.

Not easy to be a part of committee ni, commitment and time scarifies kena ada. Kalau dok nak berkira pasal masa tu payah la, baik jangan jadi committee...orang macam tu yang pertama saya reject. Ada yang suka jadi committee sebab nak leasure time lah kononya tapi don't dream...dengan saya takde masa untuk main2 on job. Every task tu kena pikul sama2, jangan nak main2 lebih tapi orang lain pulak yang banyak settlekan kerja...tu pasal setiap kerja bahagi sama rata and make sure all completed.

As complementary for time scarifies, dinner are provided by hotel. Dapatlah makan nasi goreng tomyam dengan rendang daging, sedap bukan main lagi.