Wednesday, June 1, 2016

Air kelapa

Orang kata air kelapa banyak khasiatnya, tapi betul la kan seperti yang dikata. Saya suka minum air kelapa lebih kepada rasanya yang sedap dan refreshing. Terutama pada waktu2 panas, kalau dapat minum air kelapa sejuk2 tu...adohaiiiii memang nikmat tahap tertinggi rasanya. 

Dapat minum air kelapa hujung minggu lepas dekat Bagan Lalang, lepas lari half marathon pulak tu....perh sedapnya tak bole nak kata.

Dah, tu je yang nak cerita pun...daaa

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dear anies said...

kt umah sy ada jual hari2 tp sy x penah beli air kelapa dia hahahahhaa