Thursday, July 21, 2016

Aiscream McD yang sedap tu

Petang semalam masyaallah lebatnya hujan. Lepas tu kesan dari hujan lebat, jammed sampai ke malam uolsssssss. Masa saya balik dari gym around 10pm pun still jammed lagi tapi tak semua kawasan, agaknya kawasan ke rumah saya je kot yang jammed waktu tu...maklumlah duduk tengah2 bandaraya mihmihmiauwwwww

Lunch tadi nak makan yang sejuk2 je sebab panas sangat la pulak, manusia ni memang macam tu...kurang ke lebih ke asyiklah menyungut je huhuhuhu. Lepas tu layan anak tekak dengan makan aiscream McD banyak2. Sorang makan sampai 2 bekas lepas tu minum pulak softdrink lepas tu makan pulak fries....wah gumbira betul perut hari ni. Makanan rare masuk ke perut, sapa tak suka kan. 

tu dia...kalau tak batuk malam ni, sangatlah syukur alhamdulillah

Dalam banyak2 aiscream McD ni, yang ini jugak TETAP menjadi PUJAAN hatiku. Cubalah yang lain2 tu, yang baru pun tapi mesti back to this jugak...memang sedap la. Topping tu saja2 gatal letak. 

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Terliur plak tgk aiskrim tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui suk ani gak..sdp..

cik hani said...

sedapnya eskrim..favourite ni..
tapi tu la saya skrg elakkan makan manis .. terpaksa tahan napsuuu

hainom OKje said...

Mmg tengok pun dah menggiurkan apa tah lagi makan.
Kendurilah nampaknya perut ye hihi

hainom OKje said...

Mmg tengok pun dah menggiurkan apa tah lagi makan.
Kendurilah nampaknya perut ye hihi