Thursday, July 28, 2016

ermmm ape2 la

Okay lama tak update entry, alasan sama je pun...macam tak tau kan.

Kita up yang lite2 je...

Alasan ahkak kan standard, busy memanjang je. Macam ko sorang je yang banyak kerja kan jemah, orang lain budget takde kerja. Sampai ke hari ni, makan nasi bungkus je. Mujur lagi malam masih kekal makan oat, kiranya sempat lagi prepare. Kalau itu pun tak sempat, ontah la :p

Pakcik ni pun sama. Jumpa masa pagi dengan malam je, selebihnya tu buat2 sibuk dengan hal masing2. Begitulah hidup seharian, bahagian masing2 kan. Bersyukur dengan apa yang ada cukuplah #syukurselalu

6 comments:

Kakzakie Purvit said...

OKlah tu Ann
Sihat, mampu bekerja dan mencari sendiri itu sudah lebih bersyukur

nuyui a.k.a miss YUI said...

hee xpe kak.. cbrn hidup.

Jiwa tani said...

Salam...
kesihatasn itu adalah eset yang amat-amat berharga
tak ternilai dengan wang ringgit..

p/s lawatan pagi jumaat yang ceria

anis abdullah said...

Hahaha...aku pun mood kelaut nak masak

ujie othman said...

kitaran hidup..ni time busy dan sihat...layan! ^_^

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Busy itu indah.. sebenarnya Ann.