Friday, July 22, 2016

Hujan lebat...sedap tido

Tak sabar nak tunggu besok pagi, dapat tido lama2 dalam suasana sejuk2 hujan dingin di pagi hari. Tapi biasanya mesti susah nak dapat moment tu sebab bila weekend je mata ni boleh pulak celik at 6am, segar bugar tu. Sama jugak macam hari biasa tapi kalau waktu kerja tu kemain lagi liatnya nak bangun walaupun dah 6am.

Begitulah agaknya nikmat hidup, tak semua yang kita nak itu dapat. Sometimes kita kena melalui kesukaran untuk mendapatkan kesenangan walaupun hanya dengan bangun pagi.

Jangan ingat senang nak jadi senang...

Syoknya tengok budak bulus ni tido, rasa macam nak join tido sekali sambil peluk2 sama :p



5 comments:

Sue Bee said...

Posing tido kucen tu sama macam kucen SB jugak..hahaa!! comel

Kakzakie Purvit said...

Macam kucing anak kakak Jojo kalau tidur macam-macam gaya
Tengok dia kita pun geram..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kcg yui tido gtu, yui suka amk n peluk, sama sama tdo. haha

hainom OKje said...

Kan... time keje mmg banyak godaan Ann...Biasalah weekend, walau tak keje banyak keje yg menanti kat rumah tu....tu yg mata segar je sebab mcm mcm plan dalam kepala

hainom OKje said...

Kan... time keje mmg banyak godaan Ann...Biasalah weekend, walau tak keje banyak keje yg menanti kat rumah tu....tu yg mata segar je sebab mcm mcm plan dalam kepala