Monday, July 25, 2016

Panas

Rasanya semalam tak hujan langsung, memang terasa sangat perbezaan kalau hujan dengan tidak hujan. Walaupun kebelakangan ini hujan memang lebat luar biasa, jangan cerita pasal jammed la...itu dah memang asam garam duduk di bandar. Tapi kebaikannya melebihi kekurangan kan. Saya memang suka hujan, hujan menghasilkan haruman yang susah nak dapat walaupun di kedai minyak wangi terkenal :p

Petang semalam menghadiri jemputan hari jadi anak kawan dan sekali harung dengan open house hari raya jugak. Dekat2 rumah je, cepatlah hakak ni sampai. Kalau yang jauh2 tu agak susah sikit, maklumlah hakak ni buta jalan...sesat lebih je nanti.

Malam tadi keluar mencari minuman yang sedap2 dan sejuk2, panas2 ni itu je pengubat tekak yang mujarab kan. Dapat secawan besar white coffee sejuk dengan roti bakar memang nikmat.

3 comments:

Diana Rashid said...

kta belah seberang perai ni hujan tak lebat tapi kerap..renyai2 je tapi sehari sekali mesti ada hujan jugak..hari2 pun rasa sejuk ..:)

anis abdullah said...

Ler mana gambar ko dengan Irna beb?

hainom OKje said...

Betul tu Ann...sejak Raya ni ptg mesti hujan.
Tak masaklah mlm tadi ek sebab ada open house. Selamat!
Makan kat kedai roti kaya tu mmg sedap luar biasa kan banding buat sendiru....Pelik kan...