Tuesday, July 19, 2016

Sakit kepala

Agak ting tong sikit ari ni. Berdenyut jugak kepala ni tapi tahan je lah, kalau dah terpaksa nanti baru telan ubat. Tapi biasanya memang telan je, tak terdaya nak tahan pun sebab saya kalau sakit kepala memang takkan senang2 nak sembuh macam tu je tanpa telan ubat. Bawak nap sekejab pun tak jalan jugak, duduk bilik gelap apa tah lagi. 

Bila dah sakit kepala ni mulalah mood pun agak kedaung, gigih nak tahan diri dari nak marah2. Hakak terpaksa senyum je walaupun rasa macam nak marah bila ada manusia yang mengganggu hidup. Sakit kepala ni kurang sikit je sakitnya dengan sakit gigi, so jangan sebarangan kacau orang yang tengah sakit kepala, kalau mengamuknya tak kurang hebatnya :p

Semalam petang lepas balik kerja pergi minum air kelapa bagi natural kan semula ubat2an yang saya makan sebelum ni coz hujung minggu lepas ada makan ubat sakit kepala jugak. Nampak gayanya kena minum air kelapa lagi lepas ni sebab hari ni rasanya sure telan ubat lagi...

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau yui pening kepala, yui bykkan air masak. tmbh lemon. tp itu bdn yui la..huhu

Azian Elias said...

ooo minum air kelapa ye..

Kakzakie Purvit said...

Yelah.. kalau sakit kepala ni nak buat apa pun serba tak kena.

Nooriah Abdullah said...

kelapa mmg banyak kat rumah ni fresh lagi
boleh try ni thanks ya dik