Saturday, August 20, 2016

Hari ini hari Sabtu

Selamat berhujung minggu semua, hari ini cuaca panas betul ek. Semoga negara kita dijauhkan dengan masalah jerebu memandangkan sudah ada kes pembakaran terbuka di negara jiran, tak serik lagi mereka2 tu ek.

Hari ini tiada apa2 program untuk saya, just habiskan masa di rumah saja. Bolehlah luangkan lebih masa mengadap entry kawan2 yang lain selain dari update entry sendiri jugak kalau boleh prepare entry sampai minggu depan...kalau boleh la, biasanya memang tak bolehnya mihmihmih.

Malam semalam minum kopi dulu sebelum balik ke rumah. Biasanya hari Jumaat saya cuti ke gym sebab akan bawak balik laptop ke rumah dan saya malas nak mengangkut banyak beg. Secara urutannya jadilah Jumaat sebagai hari cuti saya dari sebarang exercise. 

Kisah petang semalam jugak, ada management engagement yang perlu dihadiri. Sempat selpie berjemaah dulu sebelum agenda bermula. 

3 comments:

QasehnyaRania said...

btl tu selesa lepak di rumah jek.dgn ank kck mmg tak ke mana lah.
anak sepupu kene dmam virus. berjangkit ke adik abg, sekali ayah pon kene.semua kene kuarantin

anis abdullah said...

Up citer wakk...

aizamia 3 said...

weekend nak berhibernasi je dekat rumah.. ;)