Wednesday, October 12, 2016

BSN Putrajaya Night Marathon 2014

Run event 2014.

BSN Putrajaya Night Marathon 2014
Date: 11th October 2014
Venue: Precint 3, Putrajaya

Surely this is not my 1st half marathon tapi this is my 1st time join BSN night marathon ni. Teruja nak join sebab malam, saya sangat suka lari malam hanya kerana satu sebab je pun...tak ada cahaya matahari :p sungguh tau. Tak banyak benda yang saya masih ingat lagi masa event ni berlangsung tapi yang pasti event ni memang gempak meriah. Bertambah semangat nak lari bila di beberapa km ada cheer leader bagi sorakan. Bukan itu saja, ada tarian naga sekali di km yang lain pulak...ada banyak lagi sebenarnya tapi dah lupa. Takdelah berlari dalam keadaan senyap sunyi macam lari sorang2 je kan. 

Hopefully this year berkesempatan lagi untuk join event ni untuk mengubat kekecewaan tahun lepas, organizer terpaksa batalkan event kerana masalah jerebu yang teruk. Nak mengubati kekecewaan terus minum kopi...apakah 

2 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak tahu Ann memang suka join marathon macam ini kan:)
Aktiviti yg sihat.

Husna Rahman said...

marathon mlm2 or berbasikal mlm2 mmg best..tp kena beteman la..bahaya sorang2..lg2 girl