Monday, October 3, 2016

Hari santai in lieu Maal Hijrah

Hari ini masih lagi dalam mood cuti, bukan untuk saya saja tapi pada semua warga2 kerja jugak kan. Saya tidak ke mana2 pun selama cuti 3 hari ni, cuma balik ke Seremban Lenggeng saja...bukan jauh mana pun. Hari ini dekat rumah sajalah sambil layan movie makan2 masak sendiri sajalah. Takde mood pulak nak keluar berwindow2 shopping.

Besok dah masuk kerja semula. 

Toty buat muka redho bila dipakaikan baju

mini landak ni dah lupa apa namanya, dah boleh buat mini zoo kot rumah my sista ni...segala jenis binatang ada :p

6 comments:

At-Tarmizi said...

Salam Maal Hijrah 1438 =)

mrs adam said...

kenapa comel sgt kucing tu pakai baju.haha

Azian Elias said...

akak pun tak ke mana2.
happy makan2 dan santa kat rumah je.

sya mimie said...

Saya pn berehat santai2 je kat umah dgn my small fmly. Hehe

sya mimie said...

Mini landak? X bhya ke.. tp nmpk comel. Hehe

anis abdullah said...

Comel la landak..