Sunday, October 23, 2016

Layan swing

Malam minggu takde apa aktiviti mengopi atau mengeteh tapi terasa nak layan swing pulak. Apa lagi, grab car key terus drive to Kota Damansara. Ambik set dulu lepas tu terus ke driving range. 

Layan 2 bakul bola tu dah cukup. Tak perlu berlama2 dekat sana pun, setakat nak lepas gian je. Habis dalam 3am, terus balik rumah. 

2 comments:

Nona Qiyah said...

wahh, 3 pagi baru balik ehh, hehe

hainom OKje said...

Jadi gian rupanya berswing ni ye Ann....
Dah katanya minatkan Ann, berjaga sampai pukul 3am pun sanggup