Monday, October 10, 2016

Monday, no blues

Assalammualaikum korang, semoga hari ini penuh keceriaan ye...NO monday blues orang kata.

Hari ni keluar rumah untuk ke office macam biasa at 730am tapi surprise boleh sampai office before 8am yang kalau kebiasaanya mesti sampai dalam 8am - 810am. Apa yang saya perasan hari ni jalan agak lengang, lenggang macam cuti sekolah pulak walhal ada je nampak anak2 ke sekolah. Apa pun alhamdulillah, sampai dengan selamat ke tempat kerja tu dah cukup bersyukur.

Tengah hari tadi, lunch buddies ajak makan ayam kepci. Pun saya tak tolak, benda sedap nak tolak kenapa kan...ON jugak.  

Makan bertiga, saya makan burger...yang lain2 tu menu kawan2.

Tapi tekak masih craving nak makan nasi lemak sedap Lenggeng, nasi lemak sambal ikan sembilang.

5 comments:

Anis Azalea said...

Selera besar tiba2 ya

Sue Bee said...

Syukur dapat sampai dengan selamat kat tempat kerja..kepci tu menggoda tekak SB..

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaa

hainom OKje said...

Budak budak ada yg tak sekolah, ikut kelas rasanya. Tp tu sekolah anaklah, sekolah lain rasanya sama jugak. Tu yg lengang tu Ann.

Hihi...betul tu kepsi ni kalau lama tak makan mmg kepingin jadinya. Hish...namanya pun makan berger, manalah kenyang sangat hihi...

dear anies said...

terbayang2 nasi lemak mlm tadi warrghhh