Wednesday, November 9, 2016

Entry merapu

Okay dah terjawab siapakah next president of USA walaupun memang dah yakin mamat dungu ni pasti akan menang jugak. Kita lihat saja apa yang jadi for the next 5 years ni.

Dah, tak perlu pening2 kepala lagi. Kita ni sepatutnya lebih kena peningkan kepala pada hal ehwal negara kita sendiri >.<

gambar takde kena mengena dengan entry :p


8 comments:

Anis Azalea said...

Chenta makin mendalam..
Tulah caption gambar ko..haha

Reen Johari said...

Yup.. Tgk je lah.

At-Tarmizi said...

harapnya tidak memberi implikasi yang besar kepada negara kita

nuyui a.k.a miss YUI said...

hhu btul.

wahida said...

wait n see..huhu..

Kakcik Nur said...

Entahlah... kakcik lebih risau dengan keadaan semasa dalam negara. Nilai RM yang makin mengecil dan harga barang yang kian melambung... :(

Nona Qiyah said...

Risau, tapi kesemuanya ketentuan ALLAH... risau bila dia jadi presiden atau, lebih risau hari kiamat, langsung takde persiapan??

Haaaaa, gitchuuuu~

hainom OKje said...

Wahhhhh..... suka gambar romantik tu walaupun cuma gambar tangan bertindih je pun.