Monday, November 21, 2016

Last weekend yang boring

Lemaunya mood sekarang ni kan, selemau cuaca sekitar jugak. Musim2 sejuk ni membuatkan diri ni rasa malas je nak tinggalkan rumah. Kalau boleh nak berkurung je dalam rumah, pakai baju kelawar, pakai stokin sepanjang masa...sejuk katanya. Entah macam mana agaknya orang2 duduk dekat overseas tu kan yang ada 4 musim. Kita yang baru sejuk lit lit ni pun dah macam2 kerenah :p

Weekend lepas takde apa sangat aktiviti. Nak keluar jogging pun malas ko...perh jarang2 terjadi ni tapi hakak turutkan kata hati jugak, lepas subuh terus tarik selimut semula. Kesimpulannya begitulah kejadiannya sepanjang hujung minggu lepas.

my anak buah bagi gambo kucingnya sedang ngulit anak kecik

2 ekor anaknya, baru 3 minggu 

mata dah bukak sikit, tapi jalan masih menyondol2 lagi

ini pulak anak bulus my kakak dekat Lenggeng, ni dah 2 bulan umurnya. kalau dalam gelap memang tak jumpa budak ni, lengut sangat kalernya pun :p

9 comments:

Abam Kie said...

Memelihara kucing ni akan memurahkan rezeki kita...tu org2 tua katalah..

fiza linolie said...

Kalau dah hujan, memang rasa malas kan nak keluar rumah... Mesti asyik nak mkn tidur je keja. Hehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alalla comelnyaa..

Kakzakie Purvit said...

Oh... nampaknya anak buah dan kakak Ann pun suka kucing ye
Kalau dikumpulkan dah boleh buat family gathering ni sebab mesti banyak kucing yg dah dibela:)

atiehilmi dot com said...

hee~ comel nye !!!!! kalau dapat gomol tu best..

Aiezza Sue said...

comel plak tengok si lengut tu, kat rumah jiran hujung tu ada sekor si bulu hitam..tapi dah bapak2 kucinglah..dia punya tenungan tajam beno kalau kita dok lalu lalang kawasan dia..hihi

Adam said...

Cantiknya anak kucing tu.
Boleh buat wallpaper.

LYAfrina said...

OLOHHH..OMEYNYAAA...
Lya pom bru dpt 4ekor kucing baru.. xsabar tgu besar

hainom OKje said...

Cantik kaler anak dia. Sikit pun tak de warna kelabu mcm mak dia