Saturday, November 12, 2016

Lepak time tunggu larian

Hari ini rehat sepenuhnya di rumah sahaja. Tapi tadi tak keluar jogging, simpan tenaga. Sediakan sarapan yang ringkas saja, cucur ikan bilis dengan teh panas.

Lunch pun masak saja apa yang ada di dalam ais gobok tu. Ada ayam lagi sebab last time beli 3 ekor terus. Masak sambal saja, terus masak lebih jugak untuk di frozen kan.

carbo loaded untuk larian malam ni...

Lepas ni nak tido sekejab, simpan tenaga lagi. Nanti dalam 5pm bangun dah siap2 ready for tonight marathon.

Wish me luck malam ni at Putrajaya Night Marathon 2016 *_*v

5 comments:

Zafirah Nazri said...

anda di tag !

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

At-Tarmizi said...

Good luck =)

Anis Azalea said...

Tahniah. Tak lama lagi boleh pergi 42km.

Kak Mahh said...

Menyelerakan...menu tu

hainom OKje said...

Apakah nama masakan itu Ann....mcm sedap je. Kecuq ayaq liuq tau!! Dahlah mak puasa ni...