Thursday, November 17, 2016

Mee goreng basah

Musim sejuk ni asyik craving je perut kan....wah musim sejuk ko feeling2 korea aku datang je. Takpe lah kan, merasa jugak hakak musim sejuk...tak payah sibuk nak ke over the sea semua tu. 

Ada lagi sebungkus mee kuning yang dah tinggal hujung2 nyawa nak tamat tarikh sah eloknya, dari mereput duduk dalam ice gobok tu baiklah dimasakkan aja...membazir pujaan syaiton tu. Itu bahan utama, yang selebihnya tu pepandailah sampak2 ja asal boleh makan.  

Elok kejadiannya ni, jadilah mee goreng basah buat dinner tadi. Boleh tido tenang malam ni, sejuk2 kan :p 

Apa?!!! nak resepi. Google je la weh. 


7 comments:

At-Tarmizi said...

ingat ada resipi tadi =P

Anis Azalea said...

Hakak...malas laaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp nya kak.. suka cili hijau tu.. rangup

adzairdawati makdara said...

fuhhhh bestttt harus cuba niii

LYAfrina said...

Mesti sedappp nih

hainom OKje said...

Kadang kadang nak yg basah kadang kadang nak yg kering, ikut mood...

Catik kejadian mee tu Ann, tak putus putus walaupun katanya dah nak expired

aziazib said...

pun nampak sedap my fav mee goreng xkira basah ke kering janji ada taugeh