Monday, November 14, 2016

Takde ape nak update...

Kelang kelibut pagi tadi, lambat pulak terbangun dari tido sebab lambat tido sebelumnya...salah diri sendiri dekat situ. Agaknya terlebih dos rajin mengemas memalam hari, selagi tak settle kerja mengemas mata ni tak mau lelap. Akhirnya kesan selepas kejadian, 645am baru sedar selepas beberapa kali jam di snooze kan :p Bila dah macam ni, mood hakak memang tak berapa moleklah jadinya + saya bukan morning person yang bangun2 terus ceria sokmo. 

tengok dua beranak ni golek2, macam nak tumpang golek2 sama

satu ketika masih gebus lagi :p

Malam ni Supermoon, moh la kite tengok bulan ramai2. Itupun kalau nampak la bukan besaunya tu.

5 comments:

anajingga said...

comelnya anak tucen dua beranak tu, singgah malam ke sini salam ukhuwah dari anajingga.com :)

hainom OKje said...

Cantik anak kucing tu Ann, putih semua bulu dia. Maknya tak mcm tu ek. Mesti ngikut bapaknya tu hihi...
Alahai tang mana yg gebus pun tak taulah.....Jeles mak tau

Adam said...

Cerita terlewat bangun dgn mengajak tengok supermoon, tu aje ke?

*gambar profile cantik.

Kamsiah Yusoff said...

alahainya..cutenya 2 beranak tu tido,,

noorhaidaz eyda said...

Rumah eyda supermoon menyorok dibalik awan..hehehe