Thursday, January 19, 2017

Brownies

Assalammualaikum semua...

Malasnya sekarang ni nak share resepi masakan, masaknya pun malas jugak tapi kalau dah teringin tu gigihkan buat. Sangat kagum dengan kaum hawa yang bertungkus lumus di dapur setiap hari menyajikan juadah untuk keluarga. Tabik spring sikit, you are THE BEST 😉

Malam tadi sempat panaskan oven, baking brownies. Benda senang nak sediakan, lajulah buat. Kalau leceh, simpan aja niat tu untuk azam tahun depan pulak 😊🍰

5 comments:

Kakzakie Purvit said...

Bukan malas An tapi sebab makannya berdua tu yg rasa membazir masa.
Beli aje senang. Ini dah terlajak rajinlah ni..

Kakcik Nur said...

Tiap-tiap hari fikir nak masak apa...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dear anies said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk

Abam Kie said...

nak buat la ptg ni..