Wednesday, January 4, 2017

Routine 2017

Hari pertama di office pada 2017. So far perasaan ini masih yang sama macam tahun2 sebelumnya. Iyelah, masih duduk di office yang sama, tempat yang sama dan boss yang sama jugak. Cuma yang membezakan hanyalah time bangun tido je, sebulan yang lepas boleh bangun 7am dan still boleh sampai office before 830am. Sekarang jangan berani nak cuba try test, mau lepas 9am baru sampai office. Tapi itu memang payah weh, hakak jet lac bangun awal2 ni 😆

Hari ini jugak bermula semula routine nutrition drink selepas sebulan saya tidak amalkan sebab tiada run event for last Dec. Bulan ni dah mula minum semula, pepaham la kenapa kan 😇

Malam tadi lepak minum kopi dulu dengan my sister dekat Seremban sebelum balik KL, itu pun gerak balik lebih kurang 1030pm. Seronoklah dekat highway dah tak banyak kereta, dalam 45mins drive dah boleh sampai Ampang. Balik rumah tak boleh nak terus tido, kena kemas tempat kucing. Feeding them dulu replace air minuman dengan littering box mereka, dah tinggalkan dekat rumah 2 hari kan. Air minuman masih berbaki tapi makanan jelah yang dah habis 😌 

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW :)

Kakzakie Purvit said...

Yelah... kalau budak dah naik sekolah kita nak berdondang sayang pergi kerja memang punch-card lewat punyalah Ann:)

IQ = Iez Qis said...

dua hari lepas IQ balik kL dari melaka lalu ikut jalan dalam tapi bila tengok map macam clear je jalan. xde jem sangat kot sehari sebelum start sekolah sebab ramai yang dah balik bandar awal2

Julia Johari said...

Bagus amalkan nutrition mcm ni...minuman berkhasiat.

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdp lak tgk air..hehe

Ainniah Zulkefli said...

nutrition drink minum pagi2 memang best. :)