Tuesday, February 14, 2017

Fitting baju nikah

Assalammualaikum semua...

Final fitting, dah ok. Tunggu masa nak dinikahkan aje 😝 

Seminggu sebelum gambo yang atas tu, ini fitting yang pertama. Nampak baju agak besar, maybe masa ukur tu size besau sikit budak ni. Bahu baju pun nampak jatuh tapi cuma alter sikit saja. Itu comment makcik2 la, biasalah tu kami kalau anak buah nak kawin...makpak makcik pakcik yang kalut lebeh 😤  

5 comments:

Ainniah Zulkefli said...

selamat bernikah nanti. semoga bahagia sampai Jannah. :)

Nour Adieb said...

Semoga majlis pernikahan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan, ameeen 😄 Tahniah

Kakzakie Purvit said...

Biasalah tu Ann
Sebab kita ni anggap anak buah macam anak kita juga kan..

QasehnyaRania said...

bila nikahnya tu kak?

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga dipermudahkan urusannya