Friday, February 24, 2017

Project baru

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah pagi ni kita dihadiahkan dengan hujan, sejuk bumi. Pada yang tersekat di jalan raya sebab hujan, banyak2 bersabar ye...ingat today is FunDay 😂 

Today nak update about new project yang abang saya tengah buat. Bukan project ribu riban malah project yang tak masuk duit dalam bank pun malah keluar dari poket sendiri adalah. Project apa, project buat pagar di kebun buah. Cost tak banyak kot...kot la, cuma perlu kederat sendiri untuk menjayakannya. 

pakai kayu je buat tiang pagar, kayu pun potong sendiri 

 lepas tu baru pasang dawai kawat

tak sure cukup ke tidak tiang2 kayu tu, dusun ni besar 

Semoga siap nanti ye, jangan separuh jalan pulak 😃

No comments: