Sunday, March 5, 2017

After run event

Assalammualaikum semua...

Pagi tadi selepas bersusah payah menghabiskan larian sepanjang 21km sambil dalam kepala asyiklah fikir "kenapa aku buat kerja gila ni...baiklah tido je lagi bagus" 😜

Tapi itu hanya sekali sekali je wujud dalam hati, bila terasa diri tu penat sangat baru timbul perasaan yang bukan2 tu. Tapi setiap kali sampai finishing line, feeling tu dah jadi lain...semangat nak lari lagi pasti ada.

Ok back to main topic, anak saudara ajak breakfast di KL Convec. Her company ada buat event dekat situ lepas tu boleh la selit2 kami suami isteri makan sekali. Hanya untuk breakfast sahaja, tengah hari dengan minum petang kami tak join. Bawah ni antara menu2 yang saya ambik dan makan/minum, perut kecik...banyak itu je yang boleh masuk.
 
Result run event pagi tadi akan update dalam entry minggu depan ye. Kena tunggu official result keluar dulu 😝

5 comments:

Normi Nieza said...

bestnya breakfast..:)

Azian Elias said...

rajin nya lari2 lagi ye..
tak pe.. sena tu bagus apa.

IQ = Iez Qis said...

wahh, masuk event lari ni best, kepuasan tu yg penting!

wahida said...

bagusnya masuk event larian...i pun suka, tapi masa sangat tidak mengizinkan...huwaaaaaaa

LYAfrina said...

Hehe..ok je sesekali layan xtvt mcm ni..regang2 urat skit..alorr..comey2 plok makanan tu..esp roti ke kek 2..