Saturday, March 4, 2017

Lepak McD

Assalammualaikum semua...

Jumaat malam sekarang ni dah lain perasaannya, dah sama macam malam minggu. Mungkin sebab next day nya adalah hari cuti so ramai yang akan ambil kesempatan untuk plan aktiviti pada sebelah malam. Malam tadi saya dinner di McD Ampang Jaya, punya ramai manusia dalam tu tapi bila masanya McD tak penuh kan. 

Carb replacement after 10km run training petang tadi. Besok dah kena rehat, safe energy for next run event Sunday morning. As usual another 21km to go at Shah Alam.  

Lepas training biasanya selera tak berapa nak IN, so kita makan yang light saja tapi ikutkan tak light mana pun. Lebih kepada makanan kena elak kalau nak kurus but i need this type of food went it's come to cheat day 😚

No comments:

Sambal Tempoyak Pucuk Kayu

Assalammualaikum semua... Seronok la hari ini saya bersiaran di KUALA LUMPUR. Balik sekejab on biz trip, dapatlah spend time weekend de...