Saturday, March 25, 2017

Mereka yang tinggal

Assalammualaikum semua...

Ketika ini semua ahli keluarga saya berada di Jakarta attending my nephew engagement dekat sana. Mereka fly on last Thursday and will be return tomorrow. Saya tak dapat attend the ceremony for some reason tapi akan available kan diri on majlis nikah mereka nanti...this year jugak 😁

Makanya kalau saya dah tak pergi hanya kerana sebab ini saja, jaga anak2 buah yang lain. Selain dari tak lepas nak cuti dari kerja jugak huhuhu. Makpak memasing pegi kan, anak2 kecik ni semua tinggal la. Makcik bangsu ni jugaklah yang kena jenguk mereka ni dekat rumah makcik diorang pulak. 

Nisa, bawak dia keluar makan malam tadi, nak makan roti tisu katanya. Petang semalam lagi dah call suruh datang Seremban bawak dia makan, hamboiii anak. Hah ko, roti lagi tinggi dari orangnya. Kakak2nya yang lain nak makan ayam KFC, layankan jugak...bawak pegi makan kepci pulak lepas tu. Balik rumah dah dekat tengah malam, terus lena 😂

Ok saya nak tido sekarang, besok kena bangun awal. Ada date dengan bestie friends 😃

3 comments:

Mrs Velentine said...

alahai sweetnya macik ni sudi jaga anak penakan

Nora Karim said...

Untung anak-anak buah ada makcik yang sudi tolong tengok :D

hainom OKje said...

Dapat orang sana ye Ann...
Seronoklah anak anak buah tu. Mak Su layan aje apa yg dia nak...mak pak pergi sebulan pun tak kisah kalau mcm ni haha