Thursday, March 16, 2017

Pas kunci rumah

Assalammualaikum semua...

Hari ini hari Khamis, sekejab saja kita dah berada di hujung minggu. Begitu pantas masa berlalu. Hari ini jugak keputusan SPM akan diumumkan. Tahun ini tiada dari ahli keluarga saya yang menunggu keputusan. Semoga kalian2 semua yang ada anak/anak saudara/sepupu/saudara mara yang mengambil keputusan hari ini agar mendapat keputusan yang cemerlang, mesti dah debor2 sekarang ni kan 😏

Menu dinner malam tadi selepas merembeskan peluh2 jantan di gym. Lepak pulak dengan kawan yang dah lama tak jumpa. Janji nak pegi gym sama lepas tu dinner sama...burn and add lemaks gitew 😐

Tak dapat lepak lama atas sebab2 tertentu, on the way balik saya singgah beli burger di Bandar Baru Ampang...ala burger sedap depan 7E tu. Burger tu untuk suami sebab dia tak makan lagi dari siang, niat di hatinya nak diet tapi lepas tu mengelupur lapar 😒

On the way balik, anak saudara called sebab nak ambik kunci rumah di Kemaman. Dia kena balik Kemaman malam tadi jugak sebab nak hantar barang, URGENT katanya. Saya terus singgah rumah ambik suami dan kami terus pergi ke Petronas Taman Melati, janji jumpa dekat sana. Rumah Kemaman tu memang macam ni keadaannya, sekadar menjadi rumah transit/persinggahan pada sesiapa ahli keluarga yang nak ke sana. Kunci rumah asyik berpindah dari tangan ke tangan 😓

Selesai semua perkara lebih kurang 12am, terus balik ke rumah. Suami ajak jugak minum dulu tapi saya dah mengantuk 😔

3 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

santai2 ja kan. nice2

Jun Zie said...

681 lapor diri =)

Jun Zie said...

ANDA DI TAG =D

http://www.jun-zie.com/2017/03/the-sunshine-blogger-award-mrs-shikin.html